Individualni treninziZa osobe koje žele mršaviti, učvrstiti tijelo ili djelovati pozitivno na zdravlje i raspoloženje nudimo program medicinskog fitnessa.

Navedeni program možemo svrstati u poluindividualne treninge obzirom da je 3 do 5 polaznika u grupi.

Na taj način dobivate gotovo individualan pristup za izuzetno povoljnu cijenu.

Više se ne trebate brinuti o tome radite li ispravno pojedine vježbe te koji bi program u pojedinom periodu Vašeg života bio najbolji za Vas.

Osmislili smo program medicinskog fitnessa pod nazivom GET FIT u kojemu dobivate medicinski programiran i praćen trening.

GET FIT program namjenjen je svim osobama koje žele kvalitetno trenirati.

Najveću korist navedenog programa imati će osobe koje su prošle 30 godinu života jer tada tijelo traži posebnu kontrolu.

Idemo navedeno i pojasniti. Većina osoba sa 18 ili 20 godina nema nikakvih zdravstvenih problema.

Pod time mislimo na primjerice bolove u leđima ili hormonalne promjene koje značajno usporavaju metabolizam. Te promjene najčešće dolaze nakon 25 godine iako je navedeno individualan proces.

Pa tako ako imate 18 godina vrlo lako ćete mršavjeti ili oblikovati tijelo bez puno muke a istovremeno neće biti bitno koje ćete vježbe i model prehrane primjeniti jer u većini slučajeva tijelo će većinu toga dobro prihvatiti i odreagirati.

Ipak, ako niste 18- godišnjakinja, čest je slučaj da će postavljeni ciljevi ići teže i da će trebati oprezno i stručno pristupiti programima vježbanja kako se nebi desilo da si „navučete“ ozljedu ili da izgubite motivaciju i odustanete zbog izostanka rezlutata.

Upravo to se najčešće dešava ženama koje započnu treniranje samostalno ili u komercijalnim fitness centrima.

Naš koncept medicinskog fitnessa GET FIT nudi odličan program u kojemu imate sve komponente programirane. Dakle, programira se plan prehrane, vježbanja, unosa tekućine te uzimaju se u obzir određena zdravstvena ograničenja koja imate.

ALTIS – Centar za zdravo i lijepo tijelo

Jedinstvenim i stručnim pristupom, dajemo garanciju uspjeha u gubljenju kilograma, oblikovanju tijela i uklanjanju celulita.

Put loparica 29
(400m od Arena Centra)
Novi Zagreb
Hrvatska

Mob 1: 095/ 915 72 01

medicinski fitness

Dijagnostika i program prehrane čuvamo te periodično ponavljamo dijagnostiku kako bismo mogli egzaktno pratiti što se događa sa napredkom.

Ono što je jako bitno jest da je vježbanje koncipirano na način da su grupe do maksimalno 5 osoba u istom terminu.

Trener će upoznati Vas i vaše tijelo kroz mjesec dana te će iz mjeseca u mjesec programirati drugačije tipove treninga kako se tijelo nebi naviknulo te se smanjili učinci treninga.

Također, koncentrirati ćemo se na Vaše kritične zone. Primjerice, kada bi imali problema sa vratnom kralježnicom, naši kineziolozi programirali bi trening tako da se uvijek obuhvate vježbe jačanja i istezanja vratne kralježnice.

Ako vas primjerice smeta „mlohav“ trbuh, tada ćemo primjeniti vježbe za jačanje trbušnih mišića.

Navedeni program provodi se 2 puta tjedno. Treninzi se provode najčešće u terminima nakon 16.00 h.

Kako danas većina ljudi puno vremena provodi u zatvorenim prostorima, tijekom ljepšeg vremena treninzi se provode i na otvorenom.

Konkretnije, treninzi se provode na Savskom nasipu koji pruža odličan teren za različite vrste treninga na otvorenom.

medicinski fitness

Cjenik usluga medicinskog fitness-a

 • Odaberite tretman

 • Treninzi Treninzi
 • Plan prehranePlan prehrane
 • DijagnostikaDijagnostika
 • Medicinski fitness/GET FIT

 • 1 mjesec - 8 treninga

  400 (330) kn

 • Treninzi 2 x tjedno po 60 min
 • Plan prehraneDA
 • DijagnostikaDA
 • Medicinski fitness/GET FIT

 • 3 mjeseca

  870 kn

 • Treninzi 2 x tjedno po 60 min
 • Plan prehraneDA
 • DijagnostikaDA