Nutricionističko savjetovanjeUkoliko imate zdravstvenih problema ili patite zbog prekomjernih kilograma ili se jednostavno želite naučiti pravilno hraniti, dođite u Centar za zadravo i lijepo tijelo Altis.

U ugodnom, moderno uređenom ambijentu našeg Centra očekuje Vas nutricionist koji mogu odgovoriti na sva pitanja vezana za prehranu te kreirati Vaš osobni plan prehrane u skladu sa Vašim individualnim potrebama.

Pomoću specijalnog aparata za dijagnostiku, na osnovu metode električne impedancije, naše savjetovalište pruža mogućnost kompletne analize sastava tijela. Naša nutricionistička dijagnostika će Vam reći koliko imate masnog tkiva, mišića, vode i minerala u tijelu, a nutricionisti će zajedno s Vama komentirati rezultate provedenog mjerenja. Osim analize sastava tijela,utvrđujemo i Vaše cjelodnevne energetske potrebe i procjenjuje Vašu biološku starost.

Ukoliko niste iz Zagreba a imate potrebu za nutricionističkim planom i prehranom, navedeno nije prepreka jer Vam možemo izdraditi plan prehrane pri čemu nam trebate poslati određene parametre (biokemisku analizu krvi) koji su nam bitni za planiranje nutricionistički uravnotežene prehrane.

Kako je program nutricionističkog savjetovanja potpuno individualiziran te ovisi od osobe do osobe, za cijenu molimo da pošaljete upit na naš mail info@altis.hr

ALTIS – Centar za zdravo i lijepo tijelo

Jedinstvenim i stručnim pristupom, dajemo garanciju uspjeha u gubljenju kilograma, oblikovanju tijela i uklanjanju celulita.

Put loparica 29
(400m od Arena Centra)
Novi Zagreb
Hrvatska

Mob 1: 098/ 19 19 357 Mob 2: 095/ 915 72 01